La Fundació Privada Ilersis ha obert les inscripcions al curs per obtenir el Certificat de Professionalitat d’Activitats auxiliars de comerç. Es tracta d’una formació d’oferta en àrees prioritàries, subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i dirigida a 12 persones amb discapacitat.

La formació, de modalitat presencial, tindrà lloc a les instal·lacions de la Fundació Privada Ilersis del 2 de maig al 21 d’octubre (amb l’agost de vacances). El curs s’impartirà de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores.

Durant el curs, que inclou 40 hores de pràctiques en una empresa, les persones inscrites aprendran com és l’atenció bàsica al client, com es preparen les comandes, quines són les operacions auxiliars al punt de venda, com es manipulen els transpalets i carretons de mà, entre altres.

Cal tenir en compte que, tot i que la formació va adreçada a persones desocupades, també hi poden participar persones que busquin millorar el seu lloc de treball i que disposin del certificat de Discapacitat.

Per inscriure’s al curs o demanar més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte al telèfon 674073364 o escriure un correu a ahidalgo@ilersis.org.